ambulance ii

 

meisje met syndroom van down

 

man

 

 

  

Advies

    

Strategische advisering

ZorgmarktAdvies geeft strategisch advies gericht op de sectoren zorg en welzijn. We adviseren overheden, uitvoeringsorganisaties, brancheorganisaties en marktpartijen (oa. aanbieders, verzekeraars en patiëntenorganisaties). ZorgmarktAdvies adviseert zowel over de ontwikkeling van beleid, als over de uitvoering ervan. Ook ondersteunen wij de marktpartijen bij het omgaan met de grote veranderingen in zorg en welzijn. Wij geven niet alleen advies, indien gewenst, begeleiden wij ook het bestuurlijke besluitvormingsproces over het advies.

 

 

Complexe veranderingen

ZorgmarktAdvies richt zich op complexe veranderingen in de sectoren zorg en welzijn. Denk daarbij aan wijzigingen in de ordening van zorgmarkten, de invoering van nieuwe bekostigingssystemen, de professionalisering van de governance van aanbieders en de versterking van de positie van de cliënt.

 

 

Onze stijl

ZorgmarktAdvies opereert flexibel en richt zich echt op de vraag van de klant. We zijn gewend de lat hoog te leggen. ZorgmarktAdvies maakt geen gebruik van standaardmodellen of standaardoplossingen. Ons advies kenmerkt zich door:
  • stevige analyses
  • creatieve oplossingen
  • uitvoerbaarheid en draagvlak


Voorbeelden recente adviesopdrachten

Klik hier voor voorbeelden van recente adviesopdrachten.